Σεμινάριο – “Διαχείριση Κτηνιατρείου και κηδεμόνων ζώων συντροφιάς”

Εισηγητής : Νίκος Μπαζιώνης

Ημερομηνία: Κυριακή 14 Μαΐου

Ώρα: 10:00 ΠΜ

Ξενοδοχείο IBIS Ηράκλειο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι τα ακόλουθα:

Βασικές αρχές της Επαγγελματικής Εξυπηρέτησης

Βασικές αρχές που πρέπει να διέπουν την Επαγγελματική Εξυπηρέτηση, δίνονται ορισμοί για τον πελάτη- κηδεμόνα ζώου συντροφιάς και την εξυπηρέτηση και δημιουργούν την στερεή βάση για το κτίσιμο μιας νέας φιλοσοφίας και νοοτροπίας στους συμμετέχοντες κτηνίατρους.

«ΕΓΩ» Προσδιορίζοντας τον δικό μου τύπο

Οι συμμετέχοντες κάνουν το Personal Profile System τους και διαπιστώνουν ποιες είναι οι τάσεις της δικής τους συμπεριφοράς. Με τον τρόπο αυτόν, μαθαίνουν τους εαυτούς τους, κάτι που είναι απαραίτητο για την αύξηση της αποδοτικότητάς τους.

«ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΖΩΟΥ» Προσαρμογή στο δικό του τύπο

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς των 4 κυρίων τύπων ανθρώπων. Μαθαίνουν επίσης, πως μπορούν να αναγνωρίσουν τον τύπο του κάθε κηδεμόνα ζώου συντροφιάς, τους σκοπούς και τους φόβους του, καθώς και το στυλ συμπεριφοράς που πρέπει να υιοθετήσουν απέναντί του, ώστε να επιτευχθεί ιδανική επικοινωνία και εξυπηρέτηση με σκοπό την παροχή αρτιότερης κτηνιατρικής  υπηρεσίας.

Επαγγελματισμός: Παρέχοντας την άριστη εξυπηρέτηση

Το θέμα αυτό, διδάσκει τους συμμετέχοντες ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνουν προκειμένου να επιδείξουν υψηλό επαγγελματισμό, στοιχείο που εκτιμούν οι κηδεμόνες ζώων, συμμορφώνονται ευκολότερα με τις οδηγίες του κτηνίατρου αυξάνοντας το παρεχόμενο επίπεδο κτηνιατρικής υπηρεσίας.

ΕΑΔΕ Χειρισμός ειδικών προβλημάτων

Το θέμα αυτό, διδάσκει τους συμμετέχοντες πώς να ανακαλύπτουν τις ανάγκες των κηδεμόνων ζώων, πώς να βρίσκουν την ιδανική λύση για την ικανοποίηση των αναγκών αυτών και πώς να συμφωνούν με τον κηδεμόνα σε όλα τα στάδια παροχής κτηνιατρικής υπηρεσίας στο ζώο τους. Είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την αντιμετώπιση κάθε ειδικής περίπτωσης κηδεμόνα και ζώου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα πατήστε εδώ