Οι αξίες μας

H MSD Animal Health προσφέρει στους κτηνιάτρους, ζωοτέχνες , κτηνοτρόφους, ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς και στις κρατικές κτηνιατρικές υπηρεσίες ένα ευρύ φάσμα κτηνιατρικών φαρμάκων και εμβολίων, καθώς επίσης λύσεις και υπηρεσίες για τη διαχείριση της υγείας και τη βελτίωση των αποδόσεων των παραγωγικών ζώων. H MSD Animal Health είναι προσηλωμένη στη διατήρηση της υγείας, της ευημερίας και στη βελτίωση των αποδόσεων των ζώων.

Στην MSD Animal Health δεσμευόμαστε να ενεργούμε με τέτοιον τρόπο, ώστε να ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα, στις αυξημένες απαιτήσεις του σήμερα. Στρατηγικός μας στόχος είναι η διαρκής ανάπτυξη μέσω της συνεχούς παροχής ολοκληρωμένων λύσεων, με την προσφορά καινοτόμων προϊόντων για την υγεία των ζώων και υπηρεσίες που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας.

Στην MSD Animal Health είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε την καλύτερη εταιρεία κτηνιατρικών φαρμάκων. Αυτό έχει τις ρίζες του στην επιθυμία μας να καλύπτουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να αποτελούμε έναν αξιόπιστο και προτιμητέο συνεργάτη. Προσφέροντας στους πελάτες μας προϊόντα που αναπτύσσονται στα ερευνητικά μας κέντρα, στηρίζουμε την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους και ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Στην MSD Animal Health προσφέρουμε κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες καθώς επίσης και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσω του ισχυρού ερευνητικού τμήματος που αποτελεί την κινητήρια δύναμη της εταιρείας, ενός πελατοκεντρικού οργανισμού αλλά και του αφοσιωμένου και καλά εκπαιδευμένου προσωπικού.

Στην MSD Animal Health χρησιμοποιούμε τους πόρους μας για να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών και των Αρχών του κράτους. Η εταιρεία διεξάγει τις δραστηριότητές της σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, επαγγελματισμού και ακεραιότητας.