Η MSD Animal Health δημιουργεί και σας προσφέρει υλικό για να μοιραστείτε στα δικά σας social media γύρω από το θέμα:


Διαθέσιμα σύντομα Videos και προτεινόμενα κείμενα που μπορούν να συνοδεύουν τα posts:

Κοκκιδίωση αρνιών και μοσχαριών: Η νόσος.

Η κοκκιδίωση προκαλείται από ένα παράσιτο και είναι μια από τις πιο συχνές αιτίες επώδυνης και συχνά θανατηφόρου διάρροιας σε αρνιά και μόσχους. Εμφανίζεται τόσο με κλινική, όσο και υποκλινική μορφή, δηλαδή χωρίς ορατά κλινικά συμπτώματα στα ζώα, και απαιτείται η άμεση αντιμετώπισή της καθώς συνδέεται με σημαντικά αρνητικές συνέπειες, όπως οικονομικές απώλειες και σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία των ζώων. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας και ενημερωθείτε για τους τρόπους πρόληψης της νόσου.

#MSDAnimalHealth

Ο κύκλος ζωής του παρασίτου και μέθοδοι προστασίας.

Ο κύκλος ζωής του παρασίτου στην εκτροφή είναι πολύ μεγάλος έως και δύο χρόνια. Για το λόγο αυτό είναι σχεδόν αδύνατη η εξάλειψη της νόσου και απαιτούνται συγκεκριμένοι τρόποι προστασίας που θα πρέπει να εφαρμόζονται. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας και ενημερωθείτε για τους τρόπους πρόληψης της νόσου.

#MSDAnimalHealth

Η κοκκιδίωση στα μοσχάρια.

Η κοκκιδίωση εμφανίζεται σε πολύ νεαρές ηλικίες στα μοσχάρια με σημαντικές επιπτώσεις στο ρυθμό ανάπτυξης του ζώου. Για την αντιμετώπιση της νόσου απαιτείται, μετά την εμφάνιση των συμπτωμάτων, η θεραπεία ολόκληρης της ομάδας των ζώων. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας και ενημερωθείτε για τους τρόπους πρόληψης της νόσου.

#MSDAnimalHealth

Η κοκκιδίωση στα αρνιά.

Η κοκκιδίωση εμφανίζεται σε πολύ νεαρές ηλικίες στα αρνιά με σημαντικές επιπτώσεις στο ρυθμό ανάπτυξης του ζώου. Για την αντιμετώπιση της νόσου απαιτείται, μετά την εμφάνιση των συμπτωμάτων, η θεραπεία ολόκληρης της ομάδας των ζώων. Συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας και ενημερωθείτε για τους τρόπους πρόληψης της νόσου.

#MSDAnimalHealth